Tryathlete #2

Week 3 van mijn Triathlon schema zit er alweer op. Niet mijn beste week. Het is knetterdruk op werk en er stonden heel wat sociale avondactiviteiten in mijn agenda. Hoe ga ik dit in volhouden?

Plannen. Tsja, alles staat al in mijn agenda gepland. Maar maandag heb ik zo’n spierpijn van Crossfit dat ik wijs besluit een dagje rust te pakken. Dinsdag staat er een fietssessie op het programma maar het waait zo hard dat ik ook deze laat schieten.

Woensdag lukt het me wel om 60min hard te lopen. Check! Dat voelt goed!

Page51

Donderdag lukt het me zelfs naar een Crossfit les vroeger te switchen. Zelfs hier ben ik nog te vroeg voor maar ik vermaak me prima in het zonnetje. De WOD is killing. Na een warming up en 6×6 overheads squats, die ik overigens nog steeds met een pc pijp doe, begint de WOD terror. 30 double unders, 30 ring rows, 30 box jumps, 3 handstand push ups, 30 wall balls en 300 meter rennen. En dat 3x in 20 minuten tijd. Net als ik na mijn tweede rondje rennen binnen komen gaat de zoomer. Ik ben kapot maar wat een heerlijk gevoel.

Page61

Vrijdag geniet ik van een heerlijke Surf & Turf met mijn vriendinnen in Amsterdam (Smokin’ Barrels is een aanrader!). Zaterdag skippen we heel slecht de Crossfit les, oeps. Ach, die Vondelgym loopt niet weg.

Page71

En zondag is het tijd voor een mini Triathlon. Om 9u sharp lig ik in het zwembad en werk 20 baantjes af. 500 meter, check.

Page21

Daarna spring ik op mijn fiets richting de Ladiesrun. 5.6km fietsen, inclusief Erasmusbrug, check.

Page31

Daarna loop ik samen met mijn moeder en mijn nichtje de 5km (hierover later meer). Check.

Page41

En als toetje fiets ik nog een keer terug, weer over de Erasmusbrug. Daarna trakteer ik mezelf op een heerlijke lunch bij Pickwick en doe een ongegeneerde powernap op de bank.

Hoe het me beviel? Lastig te zeggen. Er zat nog best veel tijd tussen de overgangen met omkleden etc dus het wordt echt tijd dat ik in mijn Triathlonsuit ga trainen. Die moet ik overigens nog aanschaffen maar dat komt goed. Qua conditie viel het me niet tegen. Heb ik dan eindelijk een keer voordeel van dat Diesel motortje?

Al met al toch weer een Sporty Spice weekje alhoewel ik vermoed dat coach Jan het niet helemaal met me eens is haha. Ach, morgen start weer een nieuwe week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hoe gaat het met jullie trainingen?

Liefs,

Joanne

 

1 Comment
  • Josianne
    juni 15, 2015

    Lekker gedaan! Ik weet niet of een triatlon mijn ding zou zijn, maar ik vind het altijd wel heel gaaf als anderen het kunnen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.