Travel: Los Angeles update

Dit jaar was ik vanwege de Speed Project weer in LA. Ik liep (euhm… at) voornamelijk mijn eigen tips weer af maar vond ook wat nieuwe parels in mijn favoriete straat, Abbot Kinney. Tijd voor een LA update dus! 

Greenleaf

In LA heb je gelukkig genoeg healthy opties. Greenleaf  is er daar zeker een van! Ik at een goddelijke salade hier (oeps vergeten een foto te nemen). Maar ik maakte tijdens mijn tweede bezoek wel een foto van deze epic sweet potatoe fries met avocado pesto. Mmmm. 

Salt & Straw

Oké dit is echt het beste ijs wat ik ooit gegeten heb. Hele bijzondere smaken die ook nog eens heel lekker smaken. OMG de honey lavender. Take me back please!

Pro tip: Er staat vaak een lange rij maar niet getreurd. Terwijl je in de rij staat mag je ongelimiteerd smaken proeven! Super efficiënt ook want dan sta je ook niet te treuzelen als je aan de beurt bent. 

Pro tip 2: Je kan hier je bollen splitsen zodat je twee smaken kan proeven en maar één bol calorieën binnen krijgt haha. Oké een bol is denk ik wel twee keer zo groot als in Nederland maar voor het idee dan :-). 

Blue Star Donuts

Goede koffie is niet heel makkelijk overal te krijgen maar bij Blue Star Donuts vond ik een heerlijke cappucino. En ik kon een donut natuurlijk ook niet weerstaan, zeker niet met deze bijzondere smaken.

Kreation Kafe

Ik was vorige keer al fan van Kreation en deze keer stelden ze wederom niet teleur. Epic sapjes die ik heeel goed kon gebruiken en nog steeds super lekker healthy food met oneindige mix & match mogelijkheden.

Heb je al honger gekregen haha? En staat LA nog op jouw tracé wish list? Let me know!

Liefs,

Joanne

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.