RUNDERLUST: LET’S RUN MARRAKECH!

Lang voordat ik droomde van een marathon op ieder continent, combineerde ik reizen al graag met hardloopraces in het buitenland. Zo liep ik in 2013 al van Azië naar Europa tijdens mijn allereerste wedstrijd in het buitenland, in Istanboel, en genoot daarna intens van deze stad.

En zo werden hardloopraces in het buitenland het perfecte excuus om vaker met vrienden een weekend weg te boeken. Zo liep ik van Parijs naar Versailles, rende ik verkleed als Unicorn door de straten van San Fran, trotseerde ik de Eiger en de Mont Blanc, kreeg ik een netje sinaasappels in plaats van een medaille in Valencia, overleefde ik de heetste en saaiste halve marathon ever in Rome, trakteerde ik mezelf op een kaneelbroodje na een race in Stockholm en liep ik een 10k PR in Barcelona op iets teveel sangria en calamaris. En dat allemaal met de leukste mensen om me heen. En nu kan jij met mij en Kelly van Runninggirls.nl op hardloopreis naar Marrakech in samenwerking met Pacuara Travel! Ga jij met ons mee?

Tell me more!

Het uitgangspunt van deze trip is uiteraard een hardloopwedstrijd. Op zondag 7 oktober vindt namelijk het Running Marrakech event plaats waar je een 10km of 20km race kan lopen. Kelly liep eerder dit jaar de halve marathon in Marrakech en vond het fantastisch! Lees haar raceverslag hier.

Afbeeldingsresultaat voor running marrakech

Runderlust

We hebben twee verschillende opties voor deze reis, namelijk een citytrip en een rondreis. De citytrip is van vrijdag 5 oktober tot en met maandag 8 oktober. Wil je maandag nog niet naar huis maar Marokko verder ontdekken? We got you covered! De rondreis is namelijk de citytrip in combinatie met een avontuurlijke reis door Marokko van vrijdag 5 oktober tot en met 13 oktober. Vanuit het bruisende Marrakech reizen we met behulp van een gids door het Atlasgebergte waar we het prachtige Marokko verder ontdekken. Check de site van Pacuara Travel voor het volledige programma: https://www.pacuaratravel.nl/marokko/

 

Kosten

De kosten voor de citytrip zijn €259. Dit is inclusief accommodatie en ontbijt. Exclusief vluchten en deelname running event (€15).

De kosten voor de rondreis door Marokko zijn €899. Dit is inclusief accommodatie, gid, tours, kamelentocht en ontbijt, lunch & diner tijdens de rondreis. Exclusief vluchten en deelname running event (€15).

 

Wat kan je van ons verwachten?

Kelly en ik hebben allebei heel veel ervaring met hardloopraces in het buitenland. Wij staan dan ook graag voor jullie klaar als jullie vragen hebben rondom de race. Dit kan vooraf aan de race zijn maar natuurlijk ook tijdens de reis. Tevens zullen wij een week voor vertrek al onze tips met betrekking tot hardloopraces in het buitenland met jullie delen zodat jullie 7 oktober samen met ons goed voorbereid aan de start staan!

Dus, ga jij met ons mee? De inschrijving is NU geopend op bovengenoemde site van Pacuara Travel!

En…. welke reis heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten! Wij gaan alvast aftellen!!!!

LET’S RUN MARRAKECH!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.