PERSONAL: GIRL ON A MISSION PART II

I’m so excited (enter Pointer Sisters tune). En nee, niet omdat het heerlijk avondje is gekomen. Maar omdat ik iets heel cools ga doen volgend jaar.

Sinterklaasavond is voor menig al spannend genoeg dus ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ga volgend jaar toch een marathon lopen. Na lang beraad heb ik besloten om de halve Iron Man (1,9km zwemmen, 90 fietsen én een marathon) nog even in de koelkast te zetten. Dat geeft mij in ieder geval iets meer rust, en tijd, om meer aandacht aan het zwemmen en fietsen te besteden.

Aan sportdoelen echter geen tekort dus ga ik volgend jaar enthousiast door met het voltooien van mijn missie: Als eerste Nederlandse vrouw een marathon lopen op alle 7 continenten én de Noordpool. Ik ben inmiddels al een eind op weg. Ik liep namelijk al 6 marathons op 4 continenten.

Maar ja, wat wordt dan de volgende race? Heerlijk om weer door alle world marathon lijstjes te struinen op zoek naar mijn volgende reis om mijn twee passies te combineren, rennen en reizen.

Inmiddels heb ik mijn volgende race gekozen en is mijn deelname bevestigd. Jullie moeten nog heel even wachten maar ik kan jullie alvast verklappen dat dit wel een heel erg coole race is die jij dit jaar wellicht wel erg letterlijk kan volgen.

To be continued….

Are you going to Join My Road?

Liefs,
Joanne

Header: Vivienne Magalie Fotografie

5 Comments
 • Linda
  december 5, 2017

  Ooooh! Ben benieuwd! Kunnen we met je mee op reis?

  • Joanne
   december 6, 2017

   Yes!!

 • Madelon
  december 5, 2017

  Excitingggggg!

 • Jolanda
  december 5, 2017

  Leuk, Ann! Ben benieuwd. Of is de Noordpool al bevestigd

  • Joanne
   december 6, 2017

   Volgende week verklap ik het!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.