MISSION UPDATE: JOIN MY ROAD TO….

Na 6 (ultra) marathons in Europa, Afrika, Noord- én Zuid Amerika brengt mijn missie mij naar de volgende bestemming. Missie? Ja, mocht je het écht nog niet weten, ik wil als eerste Nederlandse vrouw een marathon rennen op alle 7 continenten én de Noordpool.

Tijd om die volgende bestemming dan eindelijk te onthullen (enter tromgeroffel)…. de Noordpool! Yes, ik loop 2 juni de Arctic marathon op de Noordpool. OMG hoe COOL is dat! Dit is zeker een bestemming die zowel mijn reis- als marathon-hart sneller doet kloppen.

En wat nog cooler is, jij kan met mij mee, met dikke korting! Ik mag namelijk in samenwerking met de Arctic Marathon een exclusieve korting weggeven van maar liefst 200 euro op een volledig verzorgde 3-daagse reis naar Svalbard, inclusief startbewijs. The magic word is JOINMYROAD welke je bij het boekingsformulier invult bij het coupon/voucher veld. De korting wordt daarna op je factuur verrekend.

Dus, wil jij ook een hele of halve marathon lopen tussen de IJsberen, neem dan snel een kijkje hier op de site van de Arctic Marathon voor meer informatie! En wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze unieke marathon.

READY TO JOIN MY ROAD?

Liefs,

Joanne

Deze blog is onderdeel van een langdurige samenwerking met de Arctic Marathon. 

Beelden: Vivienne Magalie Fotografie

2 Comments
 • Dion
  december 11, 2017

  TOF zeg !! Unieke belevenis lijkt me.
  Keep it cool, tot die tijd

  • Joanne
   december 11, 2017

   Zeker uniek! Lijkt me echt super’cool’!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.