Page251

Het begon allemaal met een droom om voor mijn 30ste de Marathon van Rotterdam te lopen. Toen ik op mijn 29ste de 10km versie liep, werd het mij ineens heel duidelijk. Nu of nooit als ik die droom nog wil waarmaken. Dus besloot ik als echte Rotterdamse niet te lullen maar poetsen. Ik zette alles in werking om daadwerkelijk het jaar daarna op de Coolsingel te kunnen finishen.

En finishen deed ik, op 13 april 2014, anderhalve maand voor mijn 30ste verjaardag. Maar de weg hier naartoe was alles behalve makkelijk. Against all odds liep ik hem uit en genoot van elke kilometer. Oké, bijna elke kilometer. De laatste twee deden wel echt pijn.

In mijn roes schreef ik de volgende dag een verslag van deze bijzondere reis, want zo voelde het. In eerste instantie voor mezelf, omdat ik het nooit meer wilde vergeten. Ik deelde het op Facebook en kreeg de meest fantastische reacties. Wat een energie kreeg ik daarvan! Nieuwsgierig? Klik hier voor het volledige verslag.

Sindsdien neem ik jullie mee op mijn weg naar al mijn doelen. Zo volgden jullie mijn weg naar de Two Oceans Marathon die gepaard ging met meerdere subdoelen zoals de Marathon van London, Los Angeles, en nog vele andere Runderlust reisjes. Na het behalen van de 56km in Kaapstad had ik al snel een nieuwe uitdaging bedacht. Op ieder continent een Marathon lopen, hoe cool zou dat zijn! Inmiddels zijn we drie continenten verder en sta ik ingeschreven voor Antarctica. Are you going to Join My Road while I travel and run the world? 

Liefs,

Joanne

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.